„БЕБЕ СЕНИОРИ“

Програм намењен деци узраста од 1 до 3 године.

Програм подразумева спој музике и покрета. На радионицама деца заједно са родитељима учествују у заједничким активностима.

Кроз песму и игру код деце развијамо музикалност, моторику и координацију, које подразумевају велики значај и олакшице на каснији развој детета.

Програм подразумева мини концерте за децу и родитеље, кретање уз музику,  тапшалице за развој ритма и координације, свирање орфовог инструментаријума (триангл, звечке, даире, металофон…).

Док се деца  крећу, скачу, стоје на врховима прстију, истежу, плешу по соби и крећу заједно са родитељима уз музику, кроз програм Бебе сениори, они такође развијају комплексне физичке вештине које су од суштинског значаја за интеракцију са другима у свету који их окружује.

Начин рада: Рад у групи од 2-8 полазника. Часови подразумевају присуство једног родитеља. Први час је бесплатан.

Узраст полазника: Часови су прилагођени полазницима од 1 до 3 године.

Време трајања: једном или два пута недељно по 30 минута.

Цене по полазнику:

–  Једном недељно – 2.000,00 рсд (на месечном нивоу).

–  Два пута недељно – 3.600,00 рсд (на месечном нивоу).

Термини: 

понедељком од 18.30-19.00ч

средом од 18.30-19.00ч

Предавач: Марија Аранђеловић, дипломирани музичар

Рођена је 16.06. 1990. године у Нишу. Са својих 9 година уписује клавир у музичкој школи Коста Манојловић у Земуну, где касније наставља и своје средњошколско образовање на два одсека, клавир и соло певање. Након завршене средње школе уписује Факултет Музичке Уметности у Београду на катедри за клавир где 2013. године завршава основне студије, а затим 2015. године и мастер студије у класи професора Милоша Михајловића.

Од 2015. године предаје на Академији Уметности у Београду на катедри за музичку продукцију и дизајн звука.

Паралелно са студијама бавила се истраживачким радом у области музичке педагогије и креирала је сопствене програме и радионице за најмлађе. Поред соло певања бави се и модерном музиком и техником певања бројних жанрова.

 

Nasa najmladja raspevana druzina ☺️🎶👏🏼👶🏼 ⏰subota: 10h i 15h; utorak 18h

A post shared by ARTISTIKUM (@artistikum) on

Оставите одговор