БЕОГРАДСКИ МАНИФЕСТ

Сазнајте како смо се провели на Београдском Манифесту…

Београдски Манифест је највећи породични фестивал у региону који се претходних година позиционирао као јединствена платформа за промоцију манифестација и туристичких дестинација из Србије и региона.

Концепт фестивала омогућава посетиоцима да се кроз забаван и квалитетно проведен породични дан, упознају са могућностима које нуди регионална туристичка понуда као и да се на занимљив и интерактивни начин представе брендови партнера манифестације.

Београдски Манифест кроз своје садржаје негује превасходно породичне вредности.

ПОРОДИЦА. ЗАБАВА. ОСМЕХ. СРЕЋА. ЕМОЦИЈА.
ДРУГАЧИЈИ ДАН – ДАН ПУН ЗАБАВЕ!

Бина “Машта ради свашта” – музичка радионица (професор гитаре Душко Шобат и професорка клавира и певања Марија Аранђеловић)

Креативним и маштовитим идејама спаја традицију и савремено доба, пружајући забаву за све узрасте и обухватајући најразличитија интресовања. Посетиоци поред најзанимљивијих манифестација и дестинација на једном месту могу учествовати у разним активацијама партнера фестивала али видети и атрактивне музичке плесне програме као и шарене карневалске поворке. Најмлађи су могли да гледају позоришне представе, наступе дечјих хорова, учествују у бројним креативним радионицама и интерактивним играма.

Покушаћемо са приложеним фотографијама да пренесемо атмосферу Артистикум ликовно-музичке радионице која је трајала три дана и то у друштву наших београдских породица са својим најслађим малишанима 🙂

Цртали смо, певали и научили свашта ново – а што је и најважније, викенд смо провели у природи уз забаву ФЕСТИВАЛСКИХ РАЗМЕРА!

Ликовна радионица у пагоди код бине “Машта ради свашта”, са професорком сликарства Аном Ђаповић

Сегмент фестивала посвећен гастрономији намењен је свим уживаоцима доброг укуса. Посетиоци су имали прилику да уживају у традиционалној кухињи разних поднебља, размене рецепте са шампионима гастрономских манифестација и упознају се са специјалитетима које на лицу места припремају мајстори кулинарства из целог света.

Атракције, туризам, култура, лепота, здравље, деца, едукација, перформанси, промоције и дегустације као програмски садржаји фестивала, усклађени су на начин да посетиоцима омогуће да своја интересовања прате шетајући кроз фестивал искористивши на најбољи начин свој дан са породицом и пријатељима. Сви садржаји овог концептуално савременог фестивала одвијали су се на некој од 4 бине као и на фестивалским штандовима.