Бесплатни часови МОДНОГ ДИЗАЈНА

*** Бесплатни часови ***

МОДНОГ ДИЗАЈНА

 

О ПРОГРАМУ:

Програм МОДНОГ ДИЗАЈНА, као једна од области уметности, код деце развија  креативност, аутентичност и способност самосталног изражавања. Кроз рад на часовима децу упознајемо са историјом костима како би им се приближила употребна вредност одеће, а тек онда естетска вредност исте у савременом добу. На тај начин их учимо да другачије посматрају одећу, како би и сами касније били у стању да осмисле уникатне одевне предмете, нову форму и облик већ стандардних одевних предмета.

НАЧИН РАДА:

Залажемо се да деца добију основно знање из технике цртања како би могли да искажу своје идеје, служећи се техником колажа, како на папиру, тако и на разним другим материјалима. Инспирисање деце разним елементима из животне околине, учимо их да инспирацију за уметничка остварења  могу да пронађу у свему. На тај начин се у њима буди стваралачки дух што доводи  до невероватних достигнућа. Сав материјал за рад обезбеђује школа.

УЗРАСТ:

Бесплатан програм МОДНОГ ДИЗАЈНА прилагођен је и намењен узрасту од 6 до 19 година.

ТЕРМИНИ:

Нудимо 3 бесплатна термина пред септембарски упис у трајању од сат ипо времена: 16, 23. и 30.август од 18:00-19:30ч.

Модна креација младе ученице са овогодишње ревије

ПРЕДАВАЧ:

Рад са децом остварује Горица Роксандић – инж. дизајна текстила и одеће. Дипломирала је 1996. године на Високој Текстилној Струковној школи за дизајн, технологију и менаџмент – ДТМ, одсек  дизајн текстила и одеће, као студент генерације.

Од 1997. до 1999. радила у Модном салону МА где је стекла велико искуство сарађујући са најеминентнијим костимографима позоришта и филма. Самостални рад започиње већ од 1999.године у свом модном атељеу, где креира и израђује уникатну гардеробу. Као костимограф креирала је костиме за многе дечије представе. Рад са децом је за њу врло инспиративан, те 2014. године оснива Школу модног дизајна МОДА АРТ, са идејом да код деце развије креативност, индивидуалност и љубав према уникатном раду, у чему је постигла изузетне резултате.

СЕПТЕМБАРСКИ УПИС:

Уколико вам се допадне код нас, након завршеног бесплатног курса, нудимо вам септембарски упис где би полазници могли да наставе са часовима МОДНОГ ДИЗАЈНА. На крају школске године организујемо изложбу радова као и модну ревију на којој ће се сви полазници представити кроз један од својих најбољих модела. Деца ће учествовати у процесу реализације модела, од идејног решења до финалног одевног предмета. На овај начин улазе у срж модног дизајна, односно стичу вештину спајања функционалног са естетским.

Погледајте кратак инсерт са овогодишње ревије:

https://www.facebook.com/441515819319594/videos/898407980297040/

Пријавите се путем телефона на 064 000 2440 или на 063 1333 052.

ДОБРОДОШЛИ!

One Reply to “Бесплатни часови МОДНОГ ДИЗАЈНА”

  1. […] Više informacija o besplatnim časovima kao i o septembarskom upisu možete saznati na sajtu. […]

Comments are closed.