Марија Аранђеловић

ПРЕДАЈЕ: Клавир, певање и музичке програме за децу.

Рођена је 16.06. 1990. године у Нишу. Са својих 9 година уписује клавир у музичкој школи Коста Манојловић у Земуну, где касније наставља и своје средњошколско образовање на два одсека, клавир и соло певање. Након завршене средње школе уписује Факултет Музичке Уметности у Београду на катедри за клавир, где 2013. године завршава основне студије, а затим 2015. године и мастер студије у класи професора Милоша Михајловића.

Паралелно са студијама бавила се истраживачким радом у области музичке педагогије и креирала је сопствене програме и радионице за најмлађе. Поред соло певања бави се и модерном музиком и техником певања бројних жанрова.

Од 2015. године предаје на Академији Уметности у Београду на катедри за музичку продукцију и дизајн звука. У септембру 2016.године постаје један од 3 оснивача Артистикум центра, где предаје клавир и певање за децу и одрасле. Стручним информисањем и педагашким радом, у Артистикум центар уводи музички програм за бебе, као потпуни новитет на нашим просторима, у чему је врло успешна.