Прослави рођендан на креативан начин!

КРЕАТИВНЕ РОЂЕНДАОНИЦЕ

Прославе рођендана у Артистикум центру

Наши кретивни рођендани су сјајан начин да прославите и обележите рођендан Вашег детета. Вођени смо истом креативном енергијом као и на нашим часовима и настојимо да рођендани, поред тога што су забавни, буду и едукативни. Одабиром прославе рођендана на уметнички и креативан начин, пружате деци да се кроз игру и дружење добро забаве, науче нешто ново и искусе несвакидашњи и јединствени програм наших рођендаоница.
Можете одабрати између музичке, ликовне или рођендаонице модног дизајна.

МУЗИЧКИ РОЂЕНДАН

Програм за узраст од 1 до 3 године

Ова рођенданска забава подразумева 45 минута музичког програма који води предавач програма Бебе сениори. Програм је интерактиван и подразумева слушање дечјих песама уз свирање ударачких инструмената, песмице кроз покрет, перкусије телом, игре са покретањем прстића и на крају игру и плес. Након тога следи уживање у рођенданској торти и поклонима. Ваш координатор ће Вам помоћи да услужите госте и да забава протекне у најбољој атмосфери. Присуство родитеља сваког детета је обавезно и торту, тањириће и чаше обезбеђујете сами. Траје сат и по времена.

Програм за узраст од 4 до 7 година

Ова рођенданска забава подразумева сат времена музичког програма који води едукатор програма Мали виртуози. На репертоару су музичке игрице кроз које деца развијају и освешћују музичке способности. Деца су подстакнута да екпериментишу, импровизују и стварају музику. Реквизити који се користе су звечке и остали ударачки инструменти. Деца се на радионици социјализују и уче тимском раду. Поред тога што је едукативног карактера, музичка рођендаоница је веома забавна деци овог узраста. Након музичког програма следи торта и отварање поклона. Ваш координатор ће Вам помоћи да услужите госте и да забава протекне у најбољој атмосфери.

Гитарска рођендаоница

Програм за узраст од 7 до 14 година

Кроз ову рођендаоницу деца се упознају са инструментом, а на крају радионице ће знати да одсвирају једну лаку песмицу. Деца ће обожавати ову рођенданску радионицу јер је поред едукативног карактера веома забавна. Након музичког програма следи торта и отварање поклона. Музички програм рођендаонице траје сат времена након чега следи послужење тортом и отварање поклона које траје пола сата. Ваш координатор ће Вам помоћи да услужите госте и да забава протекне у најбољој атмосфери.

СЛИКАРСКА РОЂЕНДАОНИЦА
За узраст од 4-12 година

Одабиром прославе рођендана на уметнички и креативан начин, пружате деци да се кроз игру и дружење добро забаве, науче нешто ново и искусе несвакидашњи и јединствени програм сликарске рођендаонице.
Овакав вид рођенданске забаве подразумева креативно цртање, сликање, вајање или израду разних рукотворина на одређену тему. Ликовни програм води сликарка Ана Ђаповић, предавач сликарства у нашем центру. Комплексност програма као и приступ едукатора је у потпуности прилагођен старосним групама, како би прослава рођендана била што интересантнија. Теме цртања, одабир материјала као и сликарске технике, зависе од узраста и зрелости рођенданске групе.

Наша жеља је да подстакнемо игру кроз стваралачки процес, негујемо и развијамо потенцијал сваког детета. Поред практичног дела, организујемо забавне квизове и игрице едукативног карактера где на тај начин цела група учествује у тиму.
Широк спектар боја, папира, колажа и сав потребан сликарски материјал обезбеђује школа.

Након програма следи уживање у рођенданској торти и поклонима за који смо предвидели време од 30-45минута. Ваш координатор ће Вам помоћи да услужите госте и да забава протекне у најбољој атмосфери. Торту, тањириће и чаше обезбеђујете сами.

Ликовни програм смо поделили у 2 старосне групе:
– Рођендаоница за децу узраста од 4 до 7 година
– Рођендаоница за децу узраста од 8 до 15 година

*Рођендански термин за све израсте траје 1ч и 30 мин и додатних 30-45мин Вашег послужења.
* За ценовник и све додатне информације контактирајте нас путем телефона или мејл адресе.

МОДНА РОЂЕНДАОНИЦА
За узраст од 6-19 година

„Модна рођендаоница“ је сасвим нов и јединствен вид прославе дечијих рођендана.
По први пут у Београду имаћете прилику да у нашем центру организујете најкреативнији програм модног дизајна за Ваше дете.

Програм модне рођендаонице подразумева кратко упознавање историје моде, примена одеће „некад и сад“, цртање „на моделу”, осмишљавање прве креације, модни колажи са правим материјалима, упознавање са различитим врстама текстила, и на крају са кројевима и машином за шивење.
Комплексност програма као и приступ едукатора је у потпуности прилагођен старосним групама, како би прослава рођендана била што интересантнија. Модни програм води модни дизајнер Горица Кенић, предавач модног дизајна у нашем центру.

Сав материјал који је укључен у план програма обезбеђује школа.
Након програма следи уживање у рођенданској торти и поклонима за који смо предвидели време од 30-45минута. Ваш координатор ће Вам помоћи да услужите госте и да забава протекне у најбољој атмосфери. Торту, тањириће и чаше обезбеђујете сами.

*Рођендански термин за све израсте траје 1ч и 30 мин и додатних 30-45мин Вашег послужења.
* За ценовник и све додатне информације контактирајте нас путем телефона или мејл адресе.

 

 

КРАТАК ПРАВИЛНИК:

– Неповратни депозит од 50% је неопходан да бисте потврдили датум и време прославе, остатак плаћате на дан прославе.
– Предлажемо да закажете прославу минимум две недеље пре жељеног датума.
– Родитељи и слављеник би требало да дођу у простор 10 минута раније, како би дочекали госте.
– Имајући у виду да може бити више прослава у току једног дана, било би пожељно да гости буду обавештени да дођу и оду тачно на време, како не би дошло до преклапања термина.
– Сами родитељи су дужни да обезбеде торту, пиће и сав остали пратећи прибор (тањириће, чаше, виљушке, кашике, свећице…)