Бесплатна школа гитаре са Софијом Михаиловић

Бесплатна школа гитаре у Артистикум у трајању од две недеље. Деци је ретко пружена прилика да се упознају са одређеним инструментом, како би одлучили да ли желе да наставе да га свирају. На овај начин свим заинтересованим младим Београђанима нудимо прилику да се упознају са једним од најпопуларнијих инструмената – гитаром. Полазници ће на бесплатним часовима моћи да се опробају у свирању гитаре уз стручну помоћ професора.

бесплатна школа гитаре

Програм „Школа гитаре“ води једна од најперспективнијих београдских гитаристкиња, Софија Михаиловић, ћерка нашег познатог гитаристе рок групе Смак – Радомира Михаиловића Точка, која је након завршених студија у Београду завршила и Мастер студије у Чикагу на престижном Рузвелт Универзитету.

Термини бесплатне школе гитаре одржаће се 2. и 9.новембра од 18-19.30ч и прилагођено је узрасту од 8 до 15 година. Пријаве су обавезне и то на број 063 1333 052 или путем мејл адресе artistikumcentar@gmail.com

 

бесплатна школа гитаре

Биографија Софије Михаиловић: Бесплатна школа гитаре

Софија Михаиловић, млада београдска гитаристкиња, након завршене средње музичке школе ”Јосип Славенски”, наставила је своје усавршавање на Факултету музичке уметности у Београду. Након завршених основних, завршила је Мастер студије у Чикагу, на престижном Roosevelt Универзитету. Иза ње су бројни наступи и солистички концерти у Србији, Црној Гори, Хрватској, Грчкој, Италији, Америци. Учествовала је на многим такмичењима и међународним фестивалима класичне гитаре, на којима је освајала бројне награде. Имала је част да сарађује са врхунским светским гитаристима, као што су Aniello Desiderio, Pavel Stiedl, Carlo Marchione, Зоран Дукић, Горан Кривокапић, Денис Азабагић…

Поред гитаре, Софија свира и лауту и бави се свирањем у разноврсним камерним ансамблима. Софија се већ десет година активно бави и педагогијом, радећи у музичким школама и радионицама. Њени ђаци су добитници награда на разним фестивалима гитаре као и Републичком такмичењу. Тренутно ради као професор гитаре у музичкој школи ”Ватрослав Лисински” у Београду и у Центру за едукацију „Артистикум“.

Можете нам се прикључити у било ком моменту, на индивидуалне, полуиндивидуалне и групне часове.

Детаљније информације о самом програму можете прочитати на линку: http://artistikum.rs/gitara/

Једна од објава програма „Школа гитаре“: http://balkanrock.com/besplatni-casovi-gitare-sa-sofijom-mihailovic/

ДОБРОДОШЛИ!