ВИОЛИНА

Програм “Школа виолине“ центра за уметност Артистикум, пружа едукацију како млађим тако и оним мало старијим љубитељима музике. Групна настава пружа сваком полазнику да се пођеднако музички развија и напредује. Овакав тип наставе подстиче интеракцију и тимски рад. Свако дете је пођеднако битно и има своју улогу у групи. Групу чини највише 8 полазника. Часови се одржавају једном недељно у трајању од по 1ч и 30 минута. Кроз ове часове полазници се упоредо упознају како са техником свирања виолине тако и са теоријом солфеђа која је неопходна за читање нотног текста.
Програм који се свира на часовима је разноврстан. Важно је напоменути да овај програм обухвата и јавни наступ, завршни концерт на коме учествују сви полазници школе Артистикум.

Начин рада: Рад у групи (са највише 8 полазника) или индивидуално.

Узраст полазника: Часови су прилагођени полазницима од 5 година навише (за децу и одрасле).

Време трајања: Једном недељно (групна настава).

Цене по полазнику:

– Цена једног индивидуалног часа (60 мин) је 2.000,00 рсд

– Групни часови једном недељно (60 мин) – 3.900,00 рсд (месечно)

Термини: средом од 17:00 – 18:30 (групна настава)

Предавач: Александра Јовић, музички уметник

Александра Јовић, професор у музичкој школи „Јован Бандур“ Панчево. Педагогијом се бави седам година ,има запажене резултате са својим ученицима на фестивалима, републичким и међународним такмичењима. Залаже се за нове методе рада, као што је групна настава. Завршила је мастер студије на Факултету музичке уметности у Београду. Активан је извођач, концерт мајстор и солиста камерног гудачког оркестра Камерата Панчево. Извођачко искуство стекла је као хонорарни члан Београдске филхармоније, симфонијског оркестра РТС-а, ансамбла МО Станислав Бинички. Мастер музички уметник – инструмент виолина (ФМУ Београд).

 

Оставите одговор