Started on 01.01.1970.

 

Dečiji hor Artistikum

 

od 4000rsd/mesečno

 

Opis programa

Dečiji hor Artistikum je osnovan iz ljubavi prema deci i ljubavi prema muzici. Na takvoj osnovi ćemo, uz specifičan način rada, u bezbrižnoj atmosferi, a kroz igru, pružiti deci začetak kvalitetnog muzičkog obrazovanja.

Hor je namenjen deci uzrasta od 5 do 13 godina. Način i cilj rada su prilagodjeni uzrastu i sposobnostima svakog deteta. Deca će, pored sticanja muzičkih veština koje omogućava horsko pevanje, razvijati i svoje socijalne veštine.

U želji da se objedini dečija horska tradicija, repertoar je sačinjen od poznatih autorskih dečijih pesama s kraja prošlog veka, pa sve do trenutno popularnih autorskih dečijih pesama, zatim pesama iz crtanih filmova, uz aranžmane starogradskih i tradicionalnih etno pesama, pesama duhovnog i klasičnog muzičkog žanra, sa minimalnim iskorakom u pop i rok muzicki žanr.

Dečiji hor Artistikum deci nudi jedinstven susret sa muzikom i sticanje muzčkih veština koje će im biti kvalitetna osnova za profesiolno bavljenje muzikom ili će ih načiniti zaljubljenicima u muziku, ma čime se u zivotu bavili, što je prvenstveno naš cilj.

Termini:

Utorak 19.30h

Nedelja 19.30h

Cena na mečnom nivou – 4000rsd (dva časa nedeljno u trajanju od 60 minuta)

Upis traje tokom cele godine

Dirigent: Milica Joksimović