Started on January 1, 1970

Mali virtuozi

2500 rsd/mesečno

Opis programa

Naši najnapredniji časovi za predškolce deci omoćuju da se upoznaju sa muzičkom notacijom kroz igru i različite zadake. Kako se deca muzički razvijaju uz nivo 4, oni razvijaju jake socijalno – emocionalne veštine, veštine rešavanja problema i preopismenjavanja koje će im pomoći u daljem radu u školi i razviti njihovu prirodnu ljubav prema učenju.

Šta radimo na časovima? Program podrazumeva pesmice (razvija muzikalnost, maštu, samopouzdanje i oslobađa od sopstvene napetosti), sviranje orfovog instrumentarijuma, raspoznavanje ritma i pulsa u pesmi, razvoj ritma pomoću brojalica i sviranja perkusija, muzičke istraživačke igre, upoznavanje sa notnim simbolima i muzičkim jezikom kroz zanimljive zadatke.

Šta razvijamo? Veštine koje su korisne u oblastima koje uključuju rešavanje problema – kreativnost, koordinacija, upornost, fine motoričke sposobnosti. Deca stiču sposobnost razlikovanja specifičnih zvukova unutar reči i jačaju svest o ritmičkoj strukturi jezika. Razvijaju samopouzdanje, sposobnost muziciranja, saradnje, komunikacije sa vršnjacima.

Rad u grupi od 4-8 polaznika. Radionica se održava dva puta nedeljno u trajanju od 45 minuta.

Termin:

Subota 10.45h – 11.30h

Cena:

Jednom nedeljno – 2.500,00 rsd na mesečnom nivou

Predavači: Sofija Aleksić i Marija Vujić

Mali virtuozi 5-7g.