Started on January 1, 1970
selfp

Modni dizajn

3900rsd/mesečno

Opis programa

Program modnog dizajna, kao jedna od oblasti umetnosti, kod dece razvija kreativnost, autentičnost i sposobnost samostalnog izražavanja. Kroz rad u školi, decu upoznajemo sa istorijom kostima kako bi shvatili upotrebnu vrednost odeće, a tek onda i estetsku vrednost iste. Na taj način ih učimo da drugačije posmatraju odeću, kako bi i sami kasnije bili u stanju da osmisle unikatne odevne predmete, novu formu i oblik već standardnih odevnih predmeta. Zalažemo se da deca dobiju osnovno znanje iz tehnike crtanja, kako bi mogli da iskažu svoje ideje, služeći se tehnikom kolaža, kako na papiru, tako i na raznim drugim materijalima. Inspirisanje dece raznim elementima iz životne okoline, učimo ih da inspiraciju za umetnička ostvarenja mogu da pronađu u svemu.

Na kraju svake školske godine organizujemo izložbu radova kao i završnu modnu reviju na kojoj će se svi polaznici predstaviti kroz jedan od svojih najboljih modela. Deca će učestvovati u procesu realizacije modela, od idejnog rešenja do finalnog odevnog predmeta. Na ovaj način ulaze u srž modnog dizajna, odnosno stiču veštinu spajanja funkcionalnog sa estetskim.

Škola modnog dizajna je dvosemestralna i traje od septembra do kraja juna meseca.

Sav materijal je obezbeđen i uračunat u cenu.

Privremeni termin (grupna nastava do 8 polaznika):

Novi privremeni raspored povodom novih mera koje je donela Vlada Republike Srbije radi sprečavanja širenja virusa korona. Jedno od mera jeste skraćeno radno vreme do 18h.

Subota od 13:00h do 15:00h

Cena po polazniku: 3.900,00 rsd (na mesečnom nivou)

Probni čas: 700 rsd

Predavač: Gorica Roksandić

Modni dizajn