Started on January 1, 1970 Subota
Pevanje_Teen_Pop

Teen pop

od 3900rsd/mesečno

Opis programa

„Teen Pop“ program sastoji se iz tri nivoa. Prvi je namenjen polaznicima od 9 do 12  godina, drugi tinejdžerima od 13 do 19 godina i treći odraslim polaznicima od 20 godina i starijim. Na programu će se polaznici na najbolji i najtemeljniji način upoznati sa svim „tajnama“ pevanja.

Program se bazira na dva ciklusa tokom školske godine. Prvi počinje u septembru i traje do januara, a drugi počinje u februaru i traje do juna.

Program za decu od 13-19 godina:

Na svakom semestru polaznici pohađaju tri predmeta koje predaju emimentni stručnjaci iz oblasti umetnosti (pevanje, scenski pokret, fonoped). Nastava se odvija u manjim grupa ali postoji i mogućnost individualne nastave.

Neke od osnovnih oblasti učenja su upoznavanje sa anatomijom tela glasa, tehnike disanja, izgovor, vokalni registri, višeglasno pevanje.

Ovaj program polaznicima omogućava da se usavrše kao muzički izvođači – pevači kroz vežbe javnog nastupa, seminare sa poznatim ličnostima iz sveta umetnosti, vežbe na ozvučenju i pravilnu upotrebu mikrofona.

Cena za svaki semestar je 24500 rsd i moguće je plaćanje u pet mesečnih rata po 4900 dinara, a poslednju ratu je potrebno platiti pre završetka ciklusa. Ukoliko se ceo semestar plati odjednom cena je 21000 rsd.

Program škole za decu od 9-12 godina:

Podrazumeva samo časove pevanja, jednom nedeljno u trajanju od sat vremena.

Program je prilagođen deci mlađeg uzrasta i radi se u manjim grupama.

Mesečna rata za ovaj uzrast iznosi 3900 dinara a ukoliko se ceo semestar plati odjednom cena je 18 000.

Važno je pomenuti da u toku semestra organizujemo više javnih nastupa koji su jedna od glavnih stavki našeg programa.

Predavači : Marija Aranđelović  , Mina Gligorić, Ivana Adžić, Olja Njaradi

 

Pevanje Teen pop
[/vc_row