fbpx
Started on January 1, 1970 Subota
Pevanje_Teen_Pop

Teen pop

 4900rsd/mesečno

Opis programa

„Teen Pop“ program sastoji se iz tri nivoa. Prvi je namenjen polaznicima od 9 do 12  godina, drugi tinejdžerima od 13 do 19 godina i treći odraslim polaznicima od 20 godina i starijim. Na programu će se polaznici na najbolji i najtemeljniji način upoznati sa svim „tajnama“ pevanja.

Program se bazira na dva ciklusa tokom školske godine. Prvi počinje u septembru i traje do januara, a drugi počinje u februaru i traje do juna. Na svakom semestru polaznici pohađaju tri predmeta koje predaju emimentni stručnjaci iz oblasti umetnosti (pevanje, scenski pokret, fonoped). Nastava se odvija u manjim grupa ali postoji i mogućnost individualne nastave.

Neke od osnovnih oblasti učenja su upoznavanje sa anatomijom tela glasa, tehnike disanja, izgovor, vokalni registri, višeglasno pevanje.

Ovaj program polaznicima omogućava da se usavrše kao muzički izvođači – pevači kroz vežbe javnog nastupa, seminare sa poznatim ličnostima iz sveta umetnosti, vežbe na ozvučenju i pravilnu upotrebu mikrofona.

Cena za svaki semestar je 24500 rsd i moguće je plaćanje u pet mesečnih rata po 4900 dinara, a poslednju ratu je potrebno platiti pre završetka ciklusa. Ukoliko se ceo semestar plati odjednom cena je 21000 rsd.

Predavači : Marija Aranđelović  , Mina Gligorić, Ivana Adžić, Olja Njaradi

 

Pevanje Teen pop
[/vc_row