fbpx
Started on January 1, 1970
5I3A2594 (Large)

Škola gitare

3900 rsd/mesečno

Opis programa

Program “Škola gitare“ centra za umetnost Artistikum, pruža edukaciju deci uzrasta od 5 do 15 godina. Časovi gitare se mogu održavati u grupama ali i individualno.

Individualna nastava omogućava svakom polazniku da kreira svoj sopstveni muzički put i podstiče celokupan razvoj ličnosti. Kroz ove časove polaznici se uporedo upoznaju kako sa tehnikom sviranja gitare tako i sa teorijom solfeđa koja je neophodna za čitanje notnog teksta. Program koji se svira na časovima je raznovrstan i prilagođen kako uzerastu tako i afinitetima polaznika. Važno je pomenuti da ovaj program obuhvata i javni nastup, završni koncert na kome učestvuju svi polaznici škole Artistikum.

Polaznici koji pohađaju individualnu nastavu imaju jedan čas nedeljno u trajanju od 45 minuta ili sat vremena, u zavisnosti od uzrasta i nivoa učenja. Grupna nastava podrazumeva grupu do pet polaznika i održava se jednom nedeljno u trajanju od sat vremena.

Plan obuke podrazumeva učenje osnovnih tehnika sviranja, upoznavanje učenika sa muzičkim žanrovima gde je gitara neophodan instrument (slušanje, diskusija, analiza), posle savladanih osnovnih tehnika sviranja sledi usmeravanje učenika ka žanru ili više žanrova prema kojim učenik pokaže interesovanje,

,,Gitara je najlakši instrument za sviranje i najteži da se dobro svira”. Ovo je citat najvećeg gitariste ikada ali i gitariste koji je stavio gitaru na koncertni podijum, Andresa Segovije. Andres Segovija je ovom rečenicom, u stvari, definisao pristup gitari.

Termini: Svi časovi se održavaju nedeljom

Cena individualne nastave: 5000 rsd na mesečnom nivou (45 minuta nedeljno)

      7000 rsd na mesečnom nivou (60 minuta nedeljno)

Cena grupne nastave: 3900 rsd na mesečnom nivou (60 minuta nedeljno)

Predavač : Stefan Delić

Gitara