Started on January 1, 1970

Klavir

 7500 rsd/mesečno

Opis programa

Program kalsične muzičke škole

Namenjen je deci od 5 godina i starijoj koja žele da se usavršavaju na polju klavira i steknu diplomu državne muzičke škole. Polaznici na časovim uče klavir i solfeđo. Časovi se održavaju dva puta nedeljno u trajanju od 30 ili 45 minuta, u zavisnosti od uzrasta deteta.

 Nastava je individualna i prilagođena uzrastu polaznika. Podučavanje mladje dece podrazumeva učenje kroz igru koja kroz bezbrižni pristup omogućava nesvesno učenje i upijanje svega onog što je neophodno jednom malom “pijanisti”. Kompozicije koje se rade na časovima isključivo su dela klasične muzike. Trajanje školovanja podrazumeva 6 razreda. Polaznici imaju mogućnost da izađu na ispit u januaru, junu i avgustu. Nastava je individualna i termini se zakazuju u dogovoru sa profesorom.

Upis traje tokom cele godine

Cena za 4 časa od 45min. – 7000rsd (frekventnost dolazaka jednom nedeljno)

Cena za 8 časova od 30 min. – 8000rsd (frekventnost dolazaka dva puta nedeljno)

Cena za 8 časova od 45 min. – 10.000rsd (frekventnost dolazaka dva puta nedeljno)

Program po britanskoj metodi Rockschool

Program je namenjen deci kao i odraslima. Nastava je individualna i odvija se jednom ili dva puta nedeljno u trajanju od 45 minuta. Polaznici mogu odabrati da se usavršavaju u oblasti  klasične ili moderne muzike. Program ima 9 podnivoa i polaznik može polagati najviše dva programa godišnje (zavisi od posvećenosti i brzine napretka polaznika). Program se može pohadjati jednom ili dva puta nedeljno. Na časovima polaznici uče klavir i solfeđo.

Cena za decu:

Cena za 4 časa od 45 min. – 7000rsd (frekventost dolazaka jednom nedeljno)

Cena za 8 časova od 45 min.- 10.000rsd (frekventonst dolazaka dva puta nedeljno)

Cena za odrasle:

Cena za 4 časa od 45 minuta – 8000rsd (frekventnost dolazaka jednom nedeljno)

 

Predavači : Marija Aranđelović, Nina Martinović

Klavir