Started on 01.01.1970. Subota
Pevanje_Teen_Pop

Škola pevanja

od 5000rsd/mesečno

[/vc

Program po britanskoj metodi Rockschool

RSL AWARDS je ekukacioni i ispitni odbor iz Velike Britanije koji je rasprostranjen po celom svetu. Polaznici Artistikum centra imaju priliku da se školuju po ovom programu, kao i da stiču sertifikovane diplome istog. Ispiti se mogu polagati uživo u našoj školi ili online putem.
Program je namenjen deci kao i odraslima. Nastava može biti individualna ili grupna.  Program ima 9 nivoa i polaznik može polagati najviše dva programa godišnje (zavisi od posvećenosti i brzine napretka polaznika). Grupna nastava odvija se jednom nedeljno u trajanju od 60 minuta, dok je individualno moguće pohađati nastavu jednom ili dva puta nedeljno u trajanju od 30 ili 45 minuta. Svaki polaznik na početku školske godine kupuje udžbenik koji će pratiti tokom oba semestra. Repertoar koji se izvodi na času može biti iz knjige kao i po slobodnom izboru. Polaznici mogu pohađati i nastavu solfeđa jednom nedeljno.

Pop rock program 

Program podrazumeva individualni pristup a nastava se može odvijati  jednom ili dva puta nedeljno u trajanju od 30 ili 45 minuta. Polaznici imaju slobodan izbor dinamike rada na času kao i repertoara koji će izvoditi na času. Namenjen je deci i odraslima koji žele da usavrše svoje glasovne sposobnosti uz stručnu asistenciju naših profesora koji su diplomirani pevači.

Cenovnik za grupnu nastavu – 5000rsd mesečno

Cenovnik za individualnu nastavu:

Cena za 4 časa od 30min. – 6000rsd (frekventnost dolazaka jednom nedeljno)
Cena za 4 časa od 45min. – 8000rsd (frekventnost dolazaka jednom nedeljno)
Cena za 8 časova od 30 min. – 10.000rsd (frekventnost dolazaka dva puta nedeljno)
Cena za 8 časova od 45 min. – 12.000rsd (frekventnost dolazaka dva puta nedeljno)
– Polaznici mogu pohađati i nastavu solfeđa
Solfeđo – 1 čas nedeljno – 2000rsd (frekventnost dolazaka jednom nedeljno)

Upis traje tokom cele godine

 

Program vodi diplomirani profesor pevanja sa iskustvom u pop rock jazz i operskom pevanju, Mina Gligorić.

 

Pevanje Teen pop
[/vc_row