Started on 01.01.1970.

Škola violine

 

od 6000rsd/mesečno

 

Opis programa

Program klasične muzičke škole

Namenjen je deci od 7 godina i starijoj koja žele da se usavršavaju na polju violine i steknu diplomu državne muzičke škole. Časovi se održavaju jednom nedeljno u trajanju od 30 ili 45 minuta, u zavisnosti od uzrasta deteta.

Nastava je individualna i prilagođena uzrastu polaznika. Podučavanje mladje dece podrazumeva učenje kroz igru koja kroz bezbrižni pristup omogućava nesvesno učenje i upijanje svega onog što je neophodno jednom malom muzičaru. Kompozicije koje se rade na časovima isključivo su dela klasične muzike. Trajanje školovanja podrazumeva 6 razreda. Polaznici imaju mogućnost da izađu na ispit u januaru, junu i avgustu. Nastava je individualna i termini se zakazuju u dogovoru sa profesorom.

Program po britanskoj metodi Rockschool

RSL AWARDS je ekukacioni i ispitni odbor iz Velike Britanije koji je rasprostranjen po celom svetu. Polaznici Artistikum centra imaju priliku da se školuju po ovom programu, kao i da stiču sertifikovane diplome istog. Ispiti se mogu polagati uživo u našoj školi ili online putem.

Program je namenjen deci kao i odraslima. Nastava je individualna i odvija se jednom  nedeljno u trajanju od 30 ili 45 minuta. Polaznici mogu odabrati da se usavršavaju u oblasti  klasične ili moderne muzike. Program ima 9 nivoa i polaznik može polagati najviše dva programa godišnje (zavisi od posvećenosti i brzine napretka polaznika). Program se može pohadjati jednom ili dva puta nedeljno.

Cenovnik:

Cena za 4 časa od 30min. – 6000rsd (frekventnost dolazaka jednom nedeljno)

Cena za 4 časa od 45min. – 8000rsd (frekventnost dolazaka jednom nedeljno)

– Polaznici mogu pohađati i nastavu solfeđa

Solfeđo – 1 čas nedeljno – 2000rsd (frekventnost dolazaka jednom nedeljno)

 

Upis traje tokom cele godine

 

Violina