Started on January 1, 1970
selfp

Opis programa

Škola slikanja je otvorena za sve amatere i ljubitelje umetnosti koji žele da razviju svoj talenat, steknu likovno obrazovanje, kao i da se usavrše u svim crtačkim i slikarskim tehnikama.

Radimo na sticanju samopouzdanja u likovnom izražavanju, percepciji, predočavanju prostora, predmeta, ljudskog lika. U prijatnoj atmosferi i podsticajnom okruženju radimo na pronalaženju sopstvenog likovnog izraza. Kontinuiranim radom polaznici stiču znanja o perspektivi, proporciji, kompoziciji i različitim crtačkim i slikarskim tehnikama, a polaznike ohrabrujemo da sami odaberu onu koja ih najviše privlači. Ovaj program uključuje predavanja, upoznavanje sa istorijskim kontekstom u slikarstvu, kao i sa različitim tehnologijama slikanja. Polaznici će imati mogućnost korišćenja stručne literature, umetničkih monografija, kataloga i slično.

Upis traje tokom cele godine.

Sav materijal je obezbeđen i uračunat u cenu.

Privremeni termini (grupna nastava do 8 polaznika):

Novi privremeni raspored povodom novih mera koje je donela Vlada Republike Srbije radi sprečavanja širenja virusa korona. Jedno od mera jeste skraćeno radno vreme do 18h.

Subota od 15:00h do 18:00h

Nedelja od 13:00h do 16:00h

Cena po polazniku: 3.900,00 rsd/mesečno

Probni čas: 700 rsd

Individualni časovi

Za sve one koji ne žele da budu na grupnim časovima usled situacije koja nas je zadesila sa korona virusom, nudimo Vam časove slikarstva 1 na 1.

Termin: U dogovoru sa profesorom

Trajanje: 3h

Cena (1 x ned.): 12.000,00 rsd/mesečno

Cena (2 x ned.): 18.000,00 rsd/mesečno

Probni čas: 1.500 rsd

Sav materijal je obezbeđen i uračunat u cenu.

Predavač: Uroš Stojiljković

Slikarstvo za odrasle