Marija Aranđelović

Osnivač, profesor klavira i pevanja
Brief info

Od 2015. godine predaje na Akademiji Umetnosti u Beogradu na katedri za muzičku produkciju i dizajn zvuka. U septembru 2016.godine postaje jedan od 3 osnivača Artistikum centra, gde predaje klavir i pevanje za decu i odrasle. Stručnim informisanjem i pedagaškim radom, u Artistikum centar uvodi muzički program za bebe, kao potpuni novitet na našim prostorima, u čemu je vrlo uspešna.
Rođena je 16.06.1990. godine u Nišu. Sa svojih 9 godina upisuje klavir u muzičkoj školi Kosta Manojlović u Zemunu, gde kasnije nastavlja i svoje srednjoškolsko obrazovanje na dva odseka, klavir i solo pevanje. Nakon završene srednje škole upisuje Fakultet Muzičke Umetnosti u Beogradu na katedri za klavir, gde 2013. godine završava osnovne studije, a zatim 2015. godine i master studije.
Paralelno sa studijama bavila se istraživačkim radom u oblasti muzičke pedagogije i kreirala je sopstvene programe i radionice za najmlađe. Pored solo pevanja bavi se i modernom muzikom i tehnikom pevanja brojnih žanrova. Kreator programa za uzrast od 1 do 7 godina koji podrazumevaju spoj muzike i pokreta.

preporučeno

Programi Marije Aranđelović

Škola pevanja

Marija Aranđelović, Mina Gligorić, Ivana Adžić i Olja Njaradi
Time: Subota u 11.15
Days of Week: Subota
od 6000 rsd/mesečno

Bebe juniori 1-2g.

Marija Aranđelović
Time:
Days of Week:
2500 rsd/mesečno

Bebe seniori 1-3g.

Marija Aranđelović
Time:
Days of Week:
2500 rsd/mesečno

Muzičke maštalice 3-5g.

Marija Aranđelović
Time:
Days of Week:
2500 rsd /mesečno

Mali virtuozi 5-7g.

Marija Aranđelović
Time:
Days of Week:
2500 rsd/mesečno