Sonja Zečević

Profesor klavira
Brief info

Rođena je 1989. godine u Beogradu. Njeno muzičko obrazovanje počelo je sa šest godina u horu pozorišta “Puž“ a nastalja se sa učenjem klavira u Seulu, Južnoj Koreji, sa profesorima različitih kultura i nacionalnosti (Češka, Južna Koreja, Australija, Amerika). Svoje dalje muzičko obrazovanje stekla je u Beogradu u Srednjoj muzičkoj školi “Josip Slavenski“ na klavirskom odseku klase profesorke Olge Bauer.

Nakon završene srednje muzičke škole, upisala je klavirske studije u Španiji na Palma de Majorci na Fakultetu muzičke umetnosti (Conservatori Superior de les Illes Balears) kod profesora Manuela Kare (Manuel Carra) i Mikela Estelrika (Miquel Estelrich). Master studije interpretacije klasične muzike-odsek klavir završava u Barseloni na "Escola Superior de Musica de Catalunya" (ESMUC) u klasi profesora Vladislava Bronevetskog.
Svirala je kao solista i u različitim kamernim ansamblima u koncertnim salama i kulturnim centrima kao što su: “L’Auditori” (Barselona), ”Museu Nacional d’Art de Catalunya” (Barselona), “Auditorium” (Palma de Majorka), Kulturni centar “Sa Nostra“ (Palma de Majorka), Muzej Narodnog pozorišta u Beogradu, Etnografski muzej, Studentski kulturni centar, Ruski centar za nauku i kulturu, Kulturni centar “Rakovica“ .

preporučeno

Programi Sonje Zečević

Škola klavira

Time:
Days of Week:
od 6000 rsd /mesečno

Online časovi klavira

Time:
Days of Week:
od 8000 rsd/mesečno