Spasoje Spasojević

Profesor violine
Brief info

Spasoje Spasojević je započeo svoje muzičko obrazovanje u muzičkoj školi "Kosta Manojlović" u Zemunu. Ljubav prema violini otkrio je kao dete. Sa sedam godina započeo je svoje muzičko putovanje u klasi prof. Nade Dejanović.

Dolazi do uspeha na svim većim takmičenjima u zemlji. Višestruko je nagrađivan na Republičkom takmičenju. Po završetku niže, a zatim i srednje muzičke škole u klasi prof. Jelene Vukajlović, Spasoje upisuje Muzičku akademiju u Beogradu. Na poziv prof. Tymur Melnyk-a, 2014. preselio se u Beč gde nastavlja svoje obrazovanje. Tokom školovanja u Beču dobio je priliku da učestvuje u mnogim uspešnim projektima i nastupa u najvećim dvoranama u Austriji, poput dvorana "Musikverein", "Konzerthaus", "Ehrbar Saal" ...

Neki od dražih projekata su mu koncerti sa orkestrom "Freestyle", koncerti sa Bečkom filharmonijom mladih, koncerti sa orkestrom festivala "Boljšoj" ... 2018. u saradnji sa prof. T. Melnyk se preselio u Kinu, gde je kao dobitnik pune stipendije, nastavio svoje školovanje na Master studijama Chengdu Univerziteta, u Čengdu-u, i iste završio 2020. godine. Spasoje trenutno nastupa na violini "1627", Charlilie Douriot, iz Francuske.

preporučeno

Programi Spasoja Spasojevića

Škola violine

Time:
Days of Week:
od 6000 rsd/mesečno