Letnja završna priredba 2016-17 Projekcija filma na otvorenom

Škola je završena i dolaskom leta počinju dečije omiljene aktivnosti. Pevanje, časovi klavira, slikanje, crtanje, vajanje i kreativne rukotvorine su samo neke od oblasti sa kojima su deca imala priliku da se susretnu, i to u duhu morskih čarolija. Artistikum centar je ovog leta organizovao letnju školu pod nazivom „Morske čarolije“ koja je trajala od 22.juna do 31.avgusta. Časovi su se održavali dva puta nedeljno – četvrtkom i subotom u kombinaciji časova likovne i muzičke umetnosti.

Letnja škola bila je namenjena deci i mladima uzrasta od 4-15 godina, a od 15.avgusta smo organizovali i besplatne promotivne časove modnog dizajna u trajanju od 4 časa pred septembarski upis polaznika.

Na završnom času u četvrtak 31.avgusta, polaznicima letnje škole bila je upriličena završna priredba osmišljena sa idejom da se iskoriste poslednji dani leta i toplog vremena. Projekcija filma na otvorenom, na terasi našeg centra, je bila glavna ideja proslave. Roditelji i posetioci mogli su da pogledaju izložbu radova naših đaka kao i muzičke nastupe pevanja i klavira starijih, a i mlađih polaznika.  Na samom kraju večeri uživali smo u letnjem koktel osveženju uz dodelu pohvalnica za uspešno završenu letnju školu po programu Artistikum centra.